Opbouwtijden

Parkeren op de parkeerplaatsen bij het veld.
Voertuigen mogen niet mee het veld op! Laden en lossen is dus alléén toegestaan vanaf de parkeerplaats.

Evenementtijden

Datum wordt nog bekend gemaakt.

Afbouwtijden

Datum wordt nog bekend gemaakt.

Marktkraam delen

De marktkraam mag alleen gedeeld worden met een andere standhouder (met of zonder KvK nr.), in overleg met de organisatie. Dit kan alleen schriftelijk via de e-mail, witchorleansmarket@gmail.com.

Horeca

Horeca zal verzorgd worden door het Bospaviljoen ‘t Leesten. We zullen nog een mail versturen met het lunch- en avondbuffet aanbod voor de standhouders (tegen betaling).

Roken

Roken is toegestaan op het terrein, maar het afval mag niet op het terrein terecht komen! Neem gerust je eigen asbak of sigaretten emmertje mee en zorg dat de sigaretten goed gedoofd zijn bij het deponeren. Hou er rekening mee, dat wij in een natura 2000 gebied zitten.

Contact

Is er iets dringends of wilt u iets melden tijdens het evenement? Neem dan contact op met de organisatie via het mobiele nummer 0615215314 (bereikbaar van 13.00 uur tot 20.00 uur (maandag t/m zaterdag). Heb je een vraag die ook via de e-mail beantwoord kan worden, dan zijn wij bereikbaar via e-mailadres: witchorleansmarket@gmail.com.

Deelnemersreglement

Hieronder tref je een aantal regels aan waar je je als standhouder aan dient te houden als je deelneemt aan de Witch Orleans Market.

We gaan respectvol met elkaar om
Iedereen is hier om een leuke, mooie dag te hebben. We verwachten dan ook dat je je collegiaal opstelt naar andere standhouders en met respect met elkaar, de medewerkers van het Bospaviljoen ’t Leesten, de vrijwilligers en de bezoekers om gaat.
Ben je het ergens niet mee eens of ervaar je problemen? Neem dan contact op met de organisatie, we denken graag met je mee.

De marktkraam is geopend tijdens de openingstijden van de Witch Orleans Market
Iedereen werkt er hard voor om er een mooie, sfeervolle dag van te maken. We verwachten van jou als standhouder dat jouw marktkraam geopend is tijdens de openingstijden van de market (10.00 uur tot 18.00 uur). Dit betekent dat je marktkraam gereed is als de market om 10:00 uur voor bezoekers opent. Je mag starten met het opruimen van de marktkraam om 18 uur, rolkarren mogen het veld op vanaf 18:01 uur. Het is niet toegestaan de market eerder te verlaten, je marktkraam af te dekken of eerder af te bouwen. Heb je een probleem of moet je eerder weg? Overleg dit dan altijd eerst met de Witch Orleans Market organisatie.

Kaarsen, waxinelichtjes en wierook
Het branden van kaarsen, waxinelichtjes en wierook is niet toegestaan i.v.m. de brandveiligheid en eventuele lichamelijke ongemakken bij zowel bezoekers als, collega-standhouders als gevolg van sterke geuren en/of overmatig gebruik hiervan. Wij zitten in een natura 2000 gebied en zullen deze regels naleven.

Flyers, banners en promotie
Rondom en op de market is het niet toegestaan om flyers te verspreiden. Flyers verspreiden is uitsluitend toegestaan vanachter jouw eigen marktkraam. Eventuele roll-up banners, posters en andere reclame-uitingen dienen uitsluitend achter/in jouw stand geplaatst te worden. Ook is het niet toegestaan om bezoekers op de market aan te spreken of naar jouw marktkraam te wijzen. Dit dient te gebeuren vanuit de eigen marktkraam.

Aankleding marktkramen
De afmeting van de marktkramen zijn 4m x 1,12m. Alle marktkramen zijn overkapt met wit/blauwe luifel. Hierbij is het niet toegestaan om voorwerpen aan de marktkraam te schroeven of boren. Indien je iets aan/achter de stand wenst te bevestigen, dient dit met zelf meegebrachte klemmen te gebeuren. Gebruik van nietjes, spijkertjes, plakband etc. is niet toegestaan. Er is geen stroom aanwezig bij de marktkraam. Je dient zelf een kleed voor op de marktkraam mee te nemen om de marktkraam aan te kleden. Namens de organisatie het verzoek kleden tot vlak boven de grond te laten vallen, zodat er niet door de bezoekers onder de kraam doorgekeken kan worden.  Het creëren van een eigen ruimte (door middel van het afschermen van de zijkanten en achterkant van de stand) is toegestaan, mits dit niet de doorloop van jouw collega-standhouders blokkeert.

Huisdieren
Honden zijn toegestaan mits ze aangelijnd zijn.

Te laat, ziekte of niet komen opdagen
De market begint om 10:00 uur. Mochten wij merken dat je (zonder bericht) er niet bent, vragen wij aan je buren om de marktkraam op te vullen en ben je de marktkraam kwijt. Om dit te voorkomen, laat ons dan tijdig weten waarom je er (nog) niet bent. Als je de gehele dag verhinderd bent zonder berichtgeving, is deelname voor een volgende beurs uitgesloten. Let op: annuleren kort voor de beurs bedraagt 100% annuleringskosten.

Eigendommen 
Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal en of schade aan jouw eigendommen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het toezicht van/op jouw marktkraam en eigendommen.

Annuleringskosten 
Natuurlijk gaan we er niet vanuit dat je je deelname aan Witch Orleans Market onverhoopt moet annuleren, maar toch kan er zich een situatie voordoen. Weet waar je aan toe bent als je de deelname moet annuleren:

 1. De overeenkomst van deelname kan niet door de deelnemer eenzijdig worden gewijzigd of ingetrokken.
 2. Indien de deelnemer door bijzondere omstandigheden verhinderd is, kan alleen middels een schriftelijk verzoek aan de organisator een aanvraag tot annulering ingediend worden.
 3. De annuleringskosten bedragen:
  1. Twee maanden tot één maand vóór aanvang market: 25%
  2. Één maand tot 14 dagen vóór aanvang market: 50%
  3. Binnen twee weken vóór aanvang market: 100%
  4. Geen afmelding, niet komen opdagen en/of het terrein van de Witch Orleans Market vroegtijdig verlaten: 100% en daarnaast is de deelname voor de volgende editie Witch Orleans Market uitgesloten.
 4. De organisator stuurt de deelnemer altijd een schriftelijke bevestiging van de annulering.
 5. Let op: ook bij een last-minute annulering door ziekte dienen de volledige kosten voor de reservering betaald te worden. Een afmelding door corona valt hier ook onder.
 6. Het is niet toegestaan een plaatsvervangende standhouder je marktkraam over te laten nemen, zonder de toestemming van de organisatie.

Tot slot

Bovenstaande huisregels van Witch Orleans Market dragen bij aan een positieve beleving onder collega-standhouders, bezoekers en organisatie. Ons verzoek om deze huisregels ten allen tijden na te leven tijdens de market. Aanwijzingen van medewerkers of de daarvoor bevoegde personen die verband houden met bovenstaande huisregels, dienen binnen de market in de directe omgeving te allen tijde stipt opgevolgd te worden. Mocht je je hier niet aan houden, dan zou je zomaar eens een retourtje (op eigen kosten) naar huis mogen ervaren.

Mocht je in je omgeving iets opvallen, laat het de organisatie weten. De organisator is te bereiken via mail (witchorleansmarket@gmail.com) of telefoon (0615215314).

Wij vertrouwen op jullie begrip en medewerking en kijken weer uit naar een mooie, sfeervolle dag!