Bezoekers

Wat zijn wij er trots op dat we een mooie market neer mogen zetten op een prachtige locatie: ‘t Leesten (Hoenderlosweg 191 te Ugchelen). Hier vind je mooie wandelroutes waar je een mooi stukje van het prachtige natuurgebied de Veluwe ziet. Na het wandelen kunt u genieten van een hapje en/of drankje bij het bospaviljoen ‘t Leesten.

2 keer per jaar gaat het team van de Witch Orleans Market op het picknickveld een market neerzetten met inspirerende, creatieve ondernemers met een spirituele, hekserige affiniteit.

De entree is GRATIS!

We zullen elke editie ons best doen om mooie workshops/lezingen en readings aan te bieden, waarvoor jij je kan inschrijven bij de ondernemer.
Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod en wanneer jij je kan inschrijven?
Volg ons dan op social media.

De market tijden van de twee edities zijn:

April:                          10.00 – 17.00 uur       (laatste zaterdag van de maand)
November:                10.00 – 16.00 uur     
(eerste zaterdag van de maand)

Op het picknickveld ‘t Leesten mag jij je eigen drankjes en voedsel nuttigen, graag wel het afval meenemen of deponeren in de vuilniszakken die alleen aanwezig zijn tijdens de market.

‘t Leesten te Ugchelen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het station kan je een OV fiets huren en genieten van de mooie route. Op ‘t Leesten zelf is er capaciteit voor ongeveer 240 auto’s en boven bij het bospaviljoen zijn er 4 plaatsen voor mindervaliden. Boven bij het bospaviljoen kun je je fietsen plaatsen bij de gewenste stallingen.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen omtrent de Witch Orleans Market? Volg ons dan op social media.